Hulp nodig? Tel: 0546 - 76 39 49

2 Persoons

2 persoons boxspring

Bent u op zoek naar een 2 persoons boxspring? Of is uw huidige boxspring aan vernieuwing toe? Bekijk dan ons ruime assortiment dat bestaat uit boxsprings van hoge kwaliteit. De boxsprings worden gemaakt van het beste materiaal zodat wij u een goede en gezonde nachtrust kunnen garanderen. Onze boxsprings worden gratis bezorgd én gemonteerd op de juiste plek.

Extra lengtematen

Bij Iboxz heeft u niet alleen keuze uit alle standaard 2 persoons boxspring maten maar ook uit extra lengtematen. U heeft keuze uit boxsprings van 2.00m, 2.10m en 2.20m. Deze extra lengtematen zijn handig voor bijvoorbeeld lange personen of wanneer u het gewoon fijn vindt om in een groter bed te liggen.

Matras

Een boxspring van 1.40m breed, wordt standaard geleverd met één matras van 1.40m, tegen meerprijs is het mogelijk om twee matrassen te bestellen van 70 cm breed. Boxsprings groter dan 1.40m worden standaard geleverd met twee matrassen. De matrassen zijn van hoogwaardige kwaliteit zodat uw een goede nachtrust heeft.

Complete 2 persoons boxspring

Wij leveren complete 2 persoons boxsprings die voorzien zijn van hoofdbord, matras, topper en voetenbord. Uiteraard is het mogelijk om een van deze onderdelen niet te bestellen, hiervoor moet u wel even contact met ons opnemen. Het hoofdbord en de boxspring worden geleverd in de door u gekozen kleur. 
Wilt u liever toch iets kleiner? Kies dan voor een twijfelaar


Betaling

U kunt ervoor kiezen om de boxspring af te rekenen in uw winkelwagen of betalen wanneer de boxspring bij u thuis wordt afgeleverd. U heeft de mogelijkheid tussen de volgende betaalmethoden: iDeal, Directebanking, PayPal, WebShop GiftCard, Podium Cadeaukaart, of MisterCash

Contact

Heeft u een vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via ons telefoonnummer of via ons contactformulier. Wij zullen z.s.m. uw vragen beantwoorden. Wilt u graag langskomen in onze showroom om de boxspring te testen? Maak dan even een afspraak.