Hulp nodig? Tel: 0546 - 76 39 49

1 Persoons.

1 persoons boxspring.

Op zoek naar een 1 persoons boxspring voor uzelf of uw kinderen? Bekijk dan ons verschillende aanbod. In ons assortiment vindt u boxsprings compleet met matras en hoofdbord, maar ook alleen de box inclusief de pootjes. De boxsprings in ons assortiment stoppen niet bij de lengtemaat 2.00m, maar zijn ook verkrijgbaar in de extra lengtematen 2.10m en 2.20m. Bent u een langer persoon of vindt u het gewoon prettig om in een groter bed te slapen? Dan is ons advies om te kiezen voor de extra lengtemaat. Wanneer uw kinderen nog in de groei zijn, is dit ook zeker aan te raden.

Kwaliteit

De boxsprings uit ons assortiment zijn allemaal van een hoogwaardige kwaliteit. Op deze manier kunnen wij u een goede en gezonde nachtrust garanderen. De boxsprings zijn gemaakt van het beste materiaal zodat u uitgerust wakker wordt en de dag weer met frisse moed begint.

Showroom

Twijfelt u over het soort boxspring of over het matras? Kom dan gerust eens langs in onze showroom gevestigd in Den Ham, Ommerweg 41. Hier geven wij u persoonlijk advies en kunt u alle boxsprings uitproberen om erachter te komen wat het beste bij u of uw kind past. Daarnaast kunt u hier ook alle kleuren bekijken zodat u hier direct een keuze kunt maken.

Kleur

Alle boxsprings worden standaard geleverd in de zwarte kleur, mits anders aangegeven wordt (bijvoorbeeld de hotelboxspring). Wanneer u graag een andere kleur wenst, neem dan even contact op met ons. Wij sturen u dan de kleurstalen toe zodat u kunt kijken welke kleur het beste bij u past.

Contact

Heeft u vragen of de boxsprings of over onze service? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. U kunt ons bereiken via 0546 – 76 39 49 of via het contactformulier op deze website. Wij nemen z.s.m. contact met u op.