Hulp nodig? Tel: 0546 - 76 39 49

1 Persoons. boxspring 70x200

Boxspring 70x200

Bent u op zoek naar een boxspring 70x200? Bekijk dan de verschillende boxsprings in ons assortiment. Deze zijn niet alleen leverbaar in de lengtemaat 2.00m maar ook in de extra lengtematen 2.10m en 2.20m. Deze wat smallere boxspring is ruimtebesparend en daarmee ideaal voor wat kleinere slaapkamers. Daarnaast is ook deze boxspring te combineren met alle soorten matrassen die voor uw ultieme comfort zorgen.


Ruimtebesparend

De 70x200 boxspring is door het smalle ontwerp uitermate geschikt voor wat kleinere slaapkamers. Voor kinderen is dit een perfect formaat. Maar ook als u zelf graag in een wat smaller bed ligt is dit een comfortabele boxspring waar u uw nachtrust en ruimte optimaal benut.


Matras

U kunt deze 1 persoons boxspring met verschillende matrassen combineren. Een pocketveermatras is hier een voorbeeld van. Dit is een heerlijk matras die zich aanpast aan de contouren van het lichaam. Onze boxsprings zijn allemaal leverbaar met matras en/of hoofdbord.


Kleur

De kleur van de boxspring varieert bij deze afmeting. Bij de boxsprings kunt u kiezen uit verschillende kleuren. U kunt zelfs kiezen voor een blauw jongens boxspring of een mooie roze meiden boxspring. De andere kleuren zijn leverbaar zonder meerprijs. Voor meer informatie over de kleur of wilt u een kleurstaaltje bestellen? Dat kan! Wij helpen u graag bij het uitzoeken van de beste kleur.


Betaling

Heeft u gevonden wat u zocht? U kunt uw artikelen in het winkelmandje snel en gemakkelijk afrekenen. Ook kunt u ervoor kiezen om de boxspring contant te betalen wanneer deze geleverd wordt. Wij monteren de boxspring graag voor u op de door u aangewezen plek.


Contact

Zijn er toch nog dingen onduidelijk of heeft u vragen? Wij staan voor u klaar! U kunt ons bereiken via het contactformulier op onze website of via 0546 – 76 39 49. Wilt u liever een kijkje nemen in onze showroom of een boxspring testen? Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze werknemers.