Hulp nodig? Tel: 0546 - 76 39 49

1 Persoons. boxspring 80x200

Boxspring 80x200

Deze 80 x 200 boxspring maakt lekker en comfortabel slapen mogelijk. Wel een eenpersoons boxspring maar toch iets breder gewild? Dan is dit misschien de perfecte optie voor u. Deze boxsprings zijn evenals de rest uit ons assortiment sterk, makkelijk te plaatsen en modern. Deze boxspring past bij elke slaapkamer en is verrassend comfortabel. Slapeloze nachten zijn bij deze boxspring verleden tijd.


Extra lengtematenlengtematen

Bent u op zoek naar een langere boxspring? Dat is mogelijk bij Iboxz. De 80 x 200 boxsprings zijn naast de 2.00m lengtemaat ook leverbaar in 2.10m en 2.20m. Zo voorkomt u dat uw voeten buiten de boxspring steken als u heerlijk languit in bed ligt. Heeft u hier vragen over of twijfelt u over de lengte? Neem dan gerust contact met ons op.


Kwaliteit

Onze boxsprings zijn allemaal van Nederlandse topkwaliteit. Dit zorgt daarmee ook voor een hoogwaardige natuurlijke kwaliteit van de nachtrust. Kiest u voor kwaliteit? Dan kiest u voor Iboxz.


Showroom

Wilt u de boxspring toch eerst even uitproberen? Dan verwelkomen we u graag in onze showroom gevestigd in Den Ham, Ommerweg 41. Daar kunt u alle boxsprings uit ons assortiment bezichtigen en uitproberen. Dus twijfelt u nog over de kleur, de maat of het matras? Wij geven u graag advies bij het maken van de keuze die bij u past.


Betaling

Afrekenen kan bij ons snel en gemakkelijk via iDeal. U kunt daarnaast ook uw artikelen thuis laten bezorgen, monteren en op je juiste plaats laten zetten. Dan kunt u ervoor kiezen om contant af te rekenen bij de levering van het product.


Contact

Wilt u advies maar bent u niet in staat naar de showroom te komen? Dan kunt u ons bereiken via 0546 – 76 39 49 of via het contactformulier op onze website. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.