Hulp nodig? Tel: 0546 - 76 39 49

1 Persoons. boxspring 90x200

Boxspring 90x200

‘s Ochtends wakker worden en ons topfit voelen. Een heerlijk bed waar je uren in kan liggen. Dat is wat iedereen wil. Aangezien we veel tijd in ons leven doorbrengen met slapen is een kwalitatief hoogwaardig bed onmisbaar. Deze 1 persoons boxspring is comfortabel en voor ieder persoon geschikt. Door de brede bouw van dit eenpersoonsbed heeft deze boxspring een luxe uitstraling. Ook biedt de boxspring optimale nachtrust. Wat wil je nog meer?


Helemaal jouw smaak

Stel je eenpersoons boxspring helemaal samen naar jouw eigen smaak en voorkeur. Bent u op zoek naar een langere boxspring? Iboxz heeft ook naast de 2.00m lengtemaat ook de lengtematen 2.10m en 2.20m. Ook kunt u kiezen uit verschillende kleuren zodat de boxspring precies is afgestemd op de sfeer en kleur van uw slaapkamer. U kunt stofstaaltjes geheel vrijblijvend aanvragen waarna wij ze naar u opsturen en u in alle rust kunt kijken wat het beste bij u past.


Gratis levering en montage

Geen zin om de boxspring zelf te plaatsen of last van uw rug? Iboxz staat voor u klaar. Uw nieuwe boxspring wordt gratis bij u thuis afgeleverd door onze bezorgers. Als u wilt monteren de bezorgers de boxspring gelijk voor u in uw slaapkamer. Zo kunt u gelijk gebruik maken van uw nieuwe aankoop.


Betaling

U heeft de mogelijkheid om online de artikelen in uw winkelwagen te betalen maar wanneer wij de boxspring bij u bezorgen, heeft u ook de optie om dan te betalen. Let bij deze optie er wel op dat de betaling dan contant voldaan moet worden.


Contact

Twijfelt u nog en wilt u komen proefliggen of een afspraak maken voor advies op maat? Wij staan voor u klaar. U kunt contact met ons opnemen via 0546 – 76 39 49 of via het contactformulier op onze website. We verwelkomen u graag in onze showroom.