Hulp nodig? Tel: 0546 - 76 39 49

1 Persoons. boxspring 90x210

Boxspring 90x210 

Op zoek naar een mooie boxspring 90x210 tegen een vriendelijke prijs? Dan bent u bij Iboxz zeker aan het juiste adres. Binnen ons online aanbod vindt u diverse luxe boxsprings van hoge kwaliteit. Wij bieden modellen aan binnen de standaard maten, maar ook voor extra lange boxsprings zit u bij ons zeker goed. Wanneer u een boxspring 90x210 wilt kopen, dan kunt u goed binnen ons online assortiment terecht.


Wanneer kiezen voor een boxspring 90x210?

Voor wie is een boxspring 90x210 nu in het bijzonder geschikt? Boxsprings met deze afmetingen zijn goed geschikt voor mensen die zoeken naar een eenpersoonsbed met wat extra lengte. In Nederland hebben we veel lange mensen en voor deze personen is een standaard maat boxspring vaak net te klein. Tien centimeter extra lengte kan een groot verschil maken. Is tien centimeter niet voldoende? Dan hebben wij ook boxsprings met een lengte van 220 centimeter. 


Genieten van een luxe boxspring 90x210

Wanneer u kiest voor een boxspring 90x210 uit ons assortiment, dan bent u verzekerd van een uitstekende nachtrust. Onze boxsprings zien er niet alleen zeer luxe uit, maar bieden ook een zeer hoge mate van comfort. U slaapt gegarandeerd prettiger op een boxspring van Iboxz. Natuurlijk hebben wij, naast de eenpersoons boxsprings, ook een mooie collectie twijfelaars en tweepersoons boxsprings. Neemt u gerust een kijkje in ons ruime online assortiment en profiteer van voordeel op uw aankopen. 


Neem contact met ons op

Wilt u een boxspring kopen? Dan kunt u het gewenste model direct online bestellen. Bij ieder product vindt u alle relevante productinformatie. Online bestellen is zeker niet de enige optie. U bent ook welkom in onze showroom, waar wij u graag adviseren én waar u de boxspring 90x210 zelf kunt testen. Wilt u meer informatie? Bel dan naar 0546 – 76 39 49 of maak gebruik van het online contactformulier