Hulp nodig? Tel: 0546 - 76 39 49

1 Persoons. boxspring 90x220

Boxspring 90x220

Een boxspring 90x220 is een eenpersoons boxspring met extra lengte. Standaard boxsprings kennen een lengte van 200 centimeter. Iboxz is een (online) aanbieder van boxsprings in standaard maten en afwijkende maten. Wij leveren onze boxsprings van Nederlandse kwaliteit in heel de Benelux én in Frankrijk en Duitsland. Wilt u een boxspring 90x220 aanschaffen? Dan kunt u bij ons online het gewenste model bestellen. Uiteraard kunt u ook altijd eerst een bezoek brengen aan onze showroom.


Voor wie is een boxspring 90x220 ideaal?

Een boxspring 90x220 is een uitstekende keuze voor mensen die langer zijn dan gemiddeld. Veel lange mensen ervaren problemen met standaard bedden. Zij liggen met de voeten over de rand of moeten heel de nacht met opgetrokken benen slapen. Dit komt de goede nachtrust niet ten goede. Deze extra lange boxsprings bieden maar liefst 20 centimeter extra ruimte en dat kan een groot verschil maken, zeker met het ook op de welverdiende nachtrust. 


Lekker languit in uw boxspring 90x220

Een goede nachtrust is heel belangrijk. Ervaart u slaapproblemen, omdat u niet gestrekt in bed kunt liggen? U bent zeker niet de enige met dit probleem. Er zijn veel lange mensen die niet comfortabel kunnen liggen in een standaard formaat boxspring. Een boxspring 90x220 is dan zeker een goed idee. U kunt lekker languit in uw boxspring liggen en genieten van een goede slaap. U zult merken dat u veel meer uitgerust bent in de ochtend en daar heeft u de hele dag profijt van. 


Meer informatie of advies

Iboxz biedt de meest uiteenlopende boxsprings in standaard en afwijkende maten. U bent bij ons niet alleen welkom voor extra lange boxsprings, maar ook voor extra brede modellen. Bestel uw nieuwe boxspring eenvoudig online of kom eens langs in onze showroom, waar u onze modellen zelf kunt bekijken en testen. Wilt u meer informatie of advies over de aankoop van een boxspring 90x220? Bel dan naar 0546 – 76 39 49 of vul het online contactformulier in.