Hulp nodig? Tel: 0546 - 76 39 49

2 Persoons boxspring 140x200

Boxspring 140x200

Een boxspring van 140x200 is een kleine tweepersoons boxspring. Standaard bestaat deze uit twee boxen met daarop één matras van 1.40m breed. Tegen een meerprijs is het mogelijk om twee losse matrassen te bestellen van 70 cm breed. De matrassen zijn van hoge kwaliteit om u een goede en gezonde nachtrust te garanderen. Een boxspring ligt een stuk comfortabeler, voert het vocht beter af en is het beter voor de houding van het lichaam. U zult merken dat u een stuk beter uitgerust wakker wordt en de dag weer met frisse moed begint.


Extra lengtematen

De 140x200 boxsprings zijn niet alleen leverbaar in de 2.00m lengtemaat, maar ook in 2.10m en 2.20m. Dit is een uitkomst voor langere personen of wanneer je het gewoon prettig vindt om in een groot bed te slapen. Een derde van ons leven brengen we slapend door, dus mag er zeker aandacht besteed worden aan het ligcomfort.


Showroom

Onze boxsprings zijn van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Weet u niet welke kleur u moet kiezen? Dan kun u geheel vrijblijvend langskomen in onze showroom die gevestigd is in Den Ham, Ommerweg 41. Hier kunt u naast het kiezen van de kleur ook proefliggen zodat u weet welk matras het beste bij u past. Wij geven u graag persoonlijk advies. Wilt u langskomen in onze showroom? Maak hiervoor dan even een afspraak.


Betaling

U heeft de mogelijkheid om te betalen in uw winkelwagen of wanneer wij de boxspring bij u bezorgen. Wanneer u voor de laatste optie kiest, let dan wel op dat de betaling contant voldaan moet worden.


Contact

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via 0546 – 76 39 49 of via het contactformulier op deze website.