Hulp nodig? Tel: 0546 - 76 39 49

2 Persoons boxspring 140x210

Boxspring 140x210

De tweepersoons boxspring 140x210 is het smalste tweepersoons model met extra lengte. Boxsprings in dit formaat zijn ideaal wanneer er in de slaapkamer beperkte ruimte in de breedte is, maar er wel extra lengte gewenst is. Dit is zeker het geval voor mensen met een lange lichaamslengte. Bij Iboxz kunt u in het online assortiment diverse boxsprings vinden met 10 of 20 centimeter extra lengte. Wanneer u interesse heeft in een boxspring 140x210 bent u bij ons ook zeker van harte welkom.


Voordelen van een boxspring 140x210

De boxspring 140x210 biedt diverse voordelen. Op de eerste plaats is de extra lengte van dit model natuurlijk meer comfort aan lange personen. Daarnaast zijn er meerdere mogelijkheden als het gaat om de gewichtsklasse. Kies voor soft, medium of bijvoorbeeld stevig. Zo kunt u bij Iboxz altijd de nodige keuzes maken om uw nieuwe boxspring helemaal aan uw wensen en behoeften te laten voldoen. Wij bieden u het voordeel van online winkelen, maar ook de service van een fysieke winkel wanneer dit beter bij u past. U kunt namelijk ook altijd een bezoek brengen aan onze showroom. 


Een boxspring 140x210 voor een goede nachtrust

Goed slapen is natuurlijk heel belangrijk. U wilt zich overdag fit en energiek voelen. Hier heeft u een goede nachtrust voor nodig. Heeft u een tweepersoons bed met de standaard lengte van 200 centimeter en ervaart u slaapproblemen doordat het bed eigenlijk net te kort voor u is? Dan is de boxspring 140x210 een uitstekende keuze. Indien gewenst hebben wij ook modellen met een lengte van 220 centimeter beschikbaar. 


Wij informeren je graag!

U kunt bij Iboxz diverse boxsprings bestellen. Alle vermelde tarieven zijn inclusief garantie, bezorging én montage op locatie. Kom eens langs in onze showroom om onze modellen te testen of bestel direct online. Wilt u meer informatie of advies over de boxspring 140x210? Dan kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen. Bel naar 0546 – 76 39 49 of maak gebruik van het contactformulier op onze website. Wij adviseren en informeren u graag.