Hulp nodig? Tel: 0546 - 76 39 49

2 Persoons boxspring 160x200

Boxspring 160x200

Bent u op zoek naar een boxspring 160x200? Dan kunt u bij Iboxz.nl kiezen uit een ruim assortiment. Alle boxsprings zijn leverbaar inclusief een pocketveermatras en pootjes. Een tweepersoons boxspring van 1.60 vindt u in ons assortiment ook in extra lengtematen van 2.10m en 2.20m. Bent u een langer persoon? Of houdt u er gewoon van om in een groot bed te slapen? Kies dan voor deze extra lengtemaat.


Ligcomfort

De boxspring heeft een erg prettig ligcomfort door middel van de opstapeling van veren. Het matras ventileert optimaal en past zich aan aan de contouren van uw lichaam wat zorgt voor een gezonde en goede nachtrust. Daarnaast geeft een pocketveermatras de juiste ondersteuning en biedt het een goede gewichtsverdeling.


Kleur

Twijfelt u over de kleur van de boxspring? Geen probleem. Neem dan gerust contact met ons op zodat wij u de kleurstalen gratis toe kunnen sturen. Op deze manier kunt u de keuze maken die het beste bij u past. Wij bestellen vervolgens de boxspring in de kleur die u wenst en bezorgen en monteren de boxspring gratis op de plek waar u deze wilt.


Onderdelen

Een boxspring van 1.60m wordt standaard geleverd in twee boxen en twee matrassen van ieders 80 cm breed. Het is aan te raden om hierbij een topper te gebruiken, zodat de naad van de twee verschillende matrassen minder aanwezig is. Het matras bestaat altijd uit een matrashoes die antiallergisch is en wasbaar.


Betaling

U kunt ervoor kiezen om de boxspring in uw winkelwagen af te rekenen, maar wanneer u het prettig vindt kan dit ook wanneer de boxspring bij u thuis afgeleverd wordt. Let er dan wel op dat deze betaling contant voldaan moet worden.


Contact

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen uw vragen z.s.m. beantwoorden. Wilt u graag de boxspring zien en uitproberen voordat u deze aanschaf? Kom dan geheel vrijblijvend langs in onze showroom. Maak hiervoor wel even een afspraak.