Hulp nodig? Tel: 0546 - 76 39 49

2 Persoons boxspring 180x200

Boxspring 180x200

Een boxspring van 180x200 is een ruim tweepersoonsbed en heeft een erg aangenaam ligcomfort. Het matras zorgt ervoor dat uw gewicht goed verdeeld wordt en dat transpiratie afgevoerd wordt. U zult merken dat u uitgerust wakker wordt en de dag met een frisse moed tegemoet kan.

Complete boxsprings 180x200

In ons assortiment vindt u complete boxsprings met hoofdbord, boxen, matrassen en een topper, maar ook boxsprings met alleen de boxen en het matras. Bekijk hiervoor ons assortiment. Mocht u zelf graag een samenstelling maken, neem dan gerust contact op met ons dan kunnen wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Showroom

Daarnaast beschikken wij over een ruime showroom waar u kunt komen proefliggen. Hier komt u erachter welk matras het beste bij u past en kunt u direct een keuze maken in de kleur. Wij geven u persoonlijk advies. Wilt u graag langskomen? Maak dan even een afspraak. Wij zijn namelijk alleen op afspraak geopend.

Kleuren van onze 180x200 boxsprings

De kleur van de boxspring is bij de meeste boxsprings standaard zwart. Kiest u liever een andere kleur? Geen probleem. Neem dan gerust even contact op met ons zodat wij u kunnen vertellen in welke kleuren de boxspring leverbaar is. Wij sturen u vervolgens de kleurstalen toe zodat u kunt kiezen welke kleur het beste bij u past.

Betaling

U kunt de boxspring afrekenen in uw winkelmand middels verschillende betalingsmogelijkheden: iDeal, PayPal, kortingsbonnen of MisterCash. Betaalt u liever de boxspring bij aflevering? Geen probleem, maar let erop dat de betaling dan contant voldaan moet worden. De boxspring van 180x200 of een van onze andere bedden wordt gratis bezorgd en gemonteerd op de plek waar u deze graag wilt.

Contact

Heeft u een vraag over de boxspring 180x200? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag. U kunt ons bereiken op 0546 - 76 39 49 of via het contactformulier op deze website.