Hulp nodig? Tel: 0546 - 76 39 49

OUTLET

Boxspring aanbieding

Bent u op koopjesjacht maar wel op zoek naar kwaliteit? In de Iboxz outlet staan verschillende top aanbiedingen voor u klaar. Wij hebben misschien net de aanbieding die u zoekt! Maar wees er snel bij want deze aanbiedingen zijn leverbaar zolang de voorraad strekt. Deze boxsprings zijn geschikt voor verschillende gewichtsklassen. Stevig, liggend, medium of soft, Iboxz heeft voor iedereen wat wils.


Extra lengtematen

Bent u lang en heeft u liever een wat langer bed dan 2.00m? Of vindt u het gewoon prettig om een wat meer ruimte te hebben? Dat is mogelijk! Iboxz heeft naast de lengte van 2.00m ook langere boxsprings van 2.10m of 2.20m beschikbaar voor u. Let wel op dat niet alle boxsprings in de outlet in deze lengtematen te verkrijgen zijn.


Gratis levering en montage

Iboxz levert uw boxspring zo snel mogelijk bij u thuis. Onze medewerkers bereid om uw bed op de juiste plek te monteren zodat u er geen omkijken naar heeft en gelijk kan genieten van uw aankoop.


Betaling

Als u uw artikelen in het winkelmandje gelijk af wilt rekenen kan dit op onze website via verschillende betaalmogelijkheden. Het is bij Iboxz ook mogelijk om te betalen bij de levering. Let er daarbij wel op dat de betaling contant voldaan moet worden. 


Contact

Wilt u de boxspring toch liever eerst uitproberen in de showroom of heeft u vragen over de boxspring? Wij staan u graag te woord. U kunt ons bereiken via 0546 – 76 39 49 of via het contactformulier op onze website. Wij verwelkomen u graag in onze showroom voor persoonlijk advies op maat.