Hulp nodig? Tel: 0546 - 76 39 49

Snelle levering

GEEN aanbetaling nodig

De door u bestelde boxspring hoeft u niet  per se van te voren te betalen, de levering is wel a contant. Tijdens het bestellen bieden we echter wel de mogelijkheid om het via Ideal te betalen en u kunt wel voor uit betalen per bank, u kunt hierin zelf een selectie maken.

GRATIS bezorging

De door u bestelde boxspring wordt GRATIS bezorgd in heel Nederland en België, met uitzondering van de wadden eilanden, op Texel kan er wel bezorgd worden, de eind prijs wordt dan vermeerderd met de kosten van de overvaart, voor de andere eilanden geldt dat er bezorgd kan worden tot aan een vervoerder in Harlingen of Holwerd.

Enkele OUTLET MODELLEN bieden we extra scherp aan, hiervoor hanteren we netto/netto haalprijzen, de bezorging en montage voor die modellen is € 30,-

We bezorgen van maandag tot en met vrijdag en komen meerdere malen per week in de regio Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Breda, Eindhoven, Maastricht, Den Bosch, Arnhem, Apeldoorn, Enschede, Hengelo, Almelo, Zwolle, Emmen, Groningen, Leeuwarden, Den Helder en Alkmaar.

In België, komen we meerdere malen per maand in de Regio Antwerpen, Brussel, Gendt, Brugge Oostende en Luik.

Ook in Duitsland bezorgen we gratis tot ongeveer 150 km. over de Nederlandse grens.

Sommige OUTLET modellen bieden we netto/netto aan en zijn geprijsd excl. bezorging, dit wordt dan bij het model aangegeven

GRATIS montage

De door u bestelde boxspring wordt GRATIS  op de door u aangegeven plek gemonteerd.

Een uitzondering hierop kan zijn de twijfelaar boxspring met 1 grote box, deze wordt wel gemonteerd indien het gewoon via de trap naar boven toe kan, lukt het niet via de trap en moet het via de buitengevel, dan dient u daar zelf voor te zorgen.

Dit geldt ook voor de hoofdborden, sommige modellen zijn vrij groot en passen niet altijd via de trap naar boven toe.

Sommige OUTLET modellen bieden we netto/netto aan en zijn geprijsd excl. montage, dit wordt dan bij het model aangegeven

GRATIS toesturen stofstalen

De boxsprings kunnen ook in een andere kleur geleverd worden, dan aangegeven op de foto’s, we kunnen u de simpele stofstaaltjes hiervan geheel vrijblijvend en gratis per post toesturen.

Eerst geheel vrijblijvend testen en zien kan ook

In principe zijn we een online aanbieder, maar mocht u twijfelen over de kleur, of het lig comfort van het geheel, dan kunt u ook geheel vrijblijvend komen testen en zien.

We hebben echter geen winkel met vaste openingstijden, eerst komen testen en zien gaat geheel vrijblijvend op afspraak, we zijn er meestal een paar avonden per week en zaterdag ’s middag zijn we er meestal ook een paar uur. Mail wel van te voren, dan komt u niet voor een dichte deur te staan.