Hulp nodig? Tel: 0546 - 76 39 49

Kingsize boxspring

Kingsize boxspring

Ruimte, luxe en comfort is iets waar we allemaal van dromen. De kingsize boxspring maakt al je dromen waar. Het geeft je alle ruimte die je nodig hebt voor een gezonde nachtrust. De royale grootte maakt het bed erg comfortabel en zeer geschikt voor grotere ruimtes. Zo creëer je een luxe sfeer in je slaapkamer. Je kunt er niet omheen dat deze kingsize boxsprings bijzonder opvallend is. Iboxz heeft ook deze koninklijke boxsprings voor u in het assortiment.

Onderdelen

Deze kingsize boxspring is compleet uitgerust met hoofdbord, pocketveer matrassen en topmatras. De boxsprings zijn over de volle breedte geveerd en ventileren optimaal. Dit zorgt voor nog meer comfort!

Matras en top

Het pocketveermatras is perfect gemaakt voor dit kingsize bed. Het matras heeft een 7-zone kern en heeft 375/6-slagsveertjes per m2 en is standaard medium uitgevoerd. De pocketkern is aan beide kanten afgewerkt met een laag koudschuim/hr45. Ook is de hoes van het matras goed uit te wassen. Het topdekmatras is ongeveer 7 cm. dik en ook goed uitwasbaar. Wilt u het matras testen? Kom gerust naar onze showroom om het koninklijke bed te testen.

Extra lengtematen

Het kingsize bed is naast de lengtemaat 2.00m ook verkrijgbaar in langere boxsprings beschikbaar, namelijk 2.10m of 2.20m. Daarnaast is het bed verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wilt u de kleuren van te voren afstemmen op uw slaapkamer? Vraag dan geheel vrijblijvend de stofstalen aan.

Betaling

U kunt bij ons op verschillende manieren afrekenen. Dit kan door op de site de artikelen te bestellen en gelijk af te rekenen via diverse betalingsmogelijkheden. Daarnaast kunt u ook contant betalen wanneer de boxspring door ons op uw adres geleverd wordt. Zo kunnen wij het bed gelijk monteren op de juiste plaats zodat u gelijk kan genieten van uw optimale nachtrust met luxe en comfort. Bekijk ook eens onze outlet modellen

Contact

Wilt u onze showroom komen bezoeken? Maak dan even een afspraak. Wij zijn gevestigd aan Ommerweg 41 in Den Ham. Heeft u vragen? Bel dan 0546 – 76 39 49 of vul het contactformulier op onze website in. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.