Hulp nodig? Tel: 0546 - 76 39 49

Kingsize boxspring 200x210

Boxspring 200x210

Een bed is niet zomaar een bed. Een goede nachtrust zorgt ervoor dat u overdag beter kunt functioneren. Dat begrijpen we bij Iboxz als geen ander. Ons assortiment van boxsprings is er dan ook een om u tegen te zeggen. Bent u al lang op zoek naar een boxspring 200x210 van hoogwaardige kwaliteit? Wij hebben wat u zoekt, maar dan wel zonder lange levertijen. Wanneer u kiest voor onze scherpe prijzen profiteert u ook nog eens van gratis bezorging en montage, op de plek waar u uw bed geplaatst wilt hebben.

Test uw boxspring 200x210 in onze showroom

Wij willen dat uw bed precies is wat u ervan verwacht. Daarom sturen we u met plezier stofstalen toe van de kleur van uw nieuwe boxspring 200x210. Zo weet u zeker dat uw bed niet alleen heerlijk slaapt en uw lichaam comfortabel wordt ondersteund, maar ook dat de kleur echt klopt. Geen bed is hetzelfde, daarom bent u in de showroom van Iboxz dan ook van harte welkom om de boxspring 200x210 zelf te komen testen.

Boxspring 200x210 met scherpe prijzen

U staat als klant centraal bij Iboxz. Uw nachtrust is goud waard. Gelukkig hoeft goed slapen niet onbetaalbaar te zijn. De uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit is niet de enige reden om bij ons tot aankoop van een boxspring 200x210 over te gaan. Ook de ruime keuze in lengtematen bij Iboxz is bijzonder. Een bed van 2, 2.10 of 2.20 meter lang? Eenpersoons, twijfelaar of tweepersoons? U vindt bij ons altijd wat u zoekt.

Geen aanbetaling nodig

Klantvriendelijkheid kost bij Iboxz niets extra. Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen. In onze webshop kunt u uw nieuwe bed zelf samenstellen en desgewenst ook online afrekenen. Betaalt u uw nieuwe boxspring 200x210 liever bij aflevering? Ook dat is geen probleem. De levertijd houden wij zo kort mogelijk. Maximaal drie weken als we uw boxspring moeten bestellen, en slechts drie dagen als uw nieuwe bed al op voorraad is.