Hulp nodig? Tel: 0546 - 76 39 49

Twijfelaar

Boxspring twijfelaar

De twijfelaar is maximaal 120 cm. breed. Deze boxspring is groter dan een eenpersoons, maar kleiner dan een tweepersoonsbed. Bent u opzoek naar een heerlijk breed bed voor 1 persoon? Met een twijfelaar heeft u volop ruimte om heerlijk in weg te dromen. Ook voor 2 personen is een twijfelaar geschikt. Het is daarmee een prima alternatief voor een 2 persoons boxspring, indien u wat minder ruimte hebt. Zo houdt u genoeg ruimte over voor een kast of bureau en wordt de ruimte die u hebt optimaal benut.

Kleur van onze twijfelaars

De aankleding en sfeer van de slaapkamer is natuurlijk ook belangrijk. Twijfelt u nog of de kleur wel past in uw slaapkamer? Iboxz heeft voor iedere boxspring stofstaaltjes van verschillende kleuren. Deze kunnen we vrijblijvend naar u verzenden. Zo kunt u de perfecte kleur uitkiezen die bij de sfeer van de slaapkamer past.

Tip

Wil je een boxspring twijfelaar aanschaffen? Dat is het slim om eerst de kamer op te meten waar je het bed gaat neerzetten. Zo kun je berekenen wat de maximale breedte is die jouw bed mag hebben en weet je hoeveel ruimte je nog overhoudt voor ander meubilair. Daarnaast kunt u natuurlijk ook bij ons in de showroom komen proefliggen wanneer u het niet zeker weet.

Een twijfelaar in extra lengtematen

Ook heeft Iboxz naast de 2.00 m boxsprings ook langere boxsprings beschikbaar. Wilt u de lengtematen 2.10m of 2.20m? Dat kan! Iboxz helpt u graag bij het kiezen van het juiste formaat voor het beste resultaat.

Betaling

Heeft u gekozen voor levering? Het is bij Iboxz ook mogelijk om te betalen bij de levering. Het is dan alleen wel een vereiste om contant af te rekenen. Houdt hier daarom rekening mee. Als u uw artikelen in het winkelmandje gelijk af wilt rekenen kan dit op onze website via verschillende betaalmogelijkheden.

Contact

Wij verwelkomen u graag in onze showroom voor passend advies. U kunt ook contact met ons opnemen via 0546 – 76 39 49 of via het contactformulier op onze website.