Hulp nodig? Tel: 0546 - 76 39 49

Twijfelaar boxspring 120x200

Boxspring 120x200

Iboxz heeft deze prachtige twijfelaar in het assortiment van de webshop. Deze is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en is van alle gemakken voorzien. Daarnaast heeft Iboxz ook een elektrische boxspring in dit formaat. Wil je naast een goede nachtrust ook heerlijk in bed kunnen genieten van een goed boek of een leuk programma? Dan is de elektrische boxspring ideaal voor u. Ook voor mensen die wat slechter ter been zijn is dit een ideale optie.


Kwaliteit

U verdient de beste nachtrust! Daarom zoeken wij samen met u naar het beste bed dat bij u past. Daar is kwaliteit niet bij weg te denken. We streven ernaar om u jarenlang te laten genieten van uw boxspring. Iboxz levert hoog kwalitatieve boxsprings van Nederlandse bodem. Komt u er niet helemaal uit? Onze enthousiaste medewerkers helpen u graag verder in onze vestiging in Den Ham.


Gratis levering en montage

Wilt u uw bed zo snel mogelijk in gebruik nemen? Wij leveren uw nieuwe boxspring graag bij u thuis. Ook wordt de door u bestelde boxspring gratis op de door u aangegeven plek gemonteerd. Zo kunt u direct genieten van uw nieuwe aankoop. Met uitzondering op boxsprings die niet via de trap naar boven kunnen. Wanneer deze via de buitengevel naar binnen moet dient u hier zelf zorg voor te dragen.


Matras

Omdat een gezonde nachtrust zo belangrijk is, is het ook van belang om een kwalitatief goed matras te hebben die je lichaam op de juiste manier ondersteund en rust geeft. Daarom hebben we een tip om uw matras zo lang mogelijk goed te houden. Naast het schoon en fris houden van uw matras is het goed om uw matras regelmatig te draaien en om te keren. Dit zorgt ervoor dat de belasting op het matras goed verdeeld wordt.


Betaling

Bij Iboxz kunt u op verschillende manieren uw aankoop betalen. Dit kan door via de webshop uw winkelmandje af te rekenen via iDeal. Als u het prettiger vindt om bij levering af te rekenen is dit ook een optie. De betaling moet dan wel contant worden voldaan.


Contact

Heeft u nog vragen of wilt u persoonlijk advies? U kunt ons bereiken via 0546 - 76 39 49. Ook kunt u het contactformulier op onze site invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden of om een afspraak te maken om u te verwelkomen in onze showroom.