Hulp nodig? Tel: 0546 - 76 39 49

Hotelbedden

Hotelbedden

Hotelbedden horen van uitstekende kwaliteit te zijn. Wanneer u gasten een slaapplek aanbiedt, dan wilt u zeker zijn dat uw gasten kunnen genieten van een goede en gezonde nachtrust. De aanwezige bedden spelen hierin natuurlijk de belangrijkste rol. Dit geldt niet alleen voor de hotelbedden, maar ook voor bedden in groepsaccommodaties, gastenverblijven, bed & breakfasts, herbergen en andere gelegenheden waar gasten blijven slapen. 


Hotelbedden die een comfortabele nachtrust bieden

Iboxz is specialist in kwalitatief hoogwaardige bedden voor particulieren en bedrijven. Wilt u uw gasten de garantie op een goede nachtrust kunnen bieden? Dan zijn onze hotelbedden gegarandeerd een goede keuze. Wij bieden een ruim assortiment boxsprings met een luxe uitstraling, beschikbaar in diverse modellen. Daarnaast bestaat er uiteraard de keuze uit diverse lengte- en breedtematen, waaronder ook extra lange en extra brede afmetingen. Zo past u de bedden altijd makkelijk op uw gelegenheid aan. 


Biedt luxe en comfort met hotelbedden in uw gelegenheid

Met onze hotelbedden biedt u gegarandeerd een optimale luxe en een hoog comfort aan de gasten van uw gelegenheid, of het nu om een hotel, een herberg, een groepsaccommodatie of bijvoorbeeld een bed & breakfast gaat. Vul uw gelegenheid met boxsprings in diverse varianten, zoals soft, medium en stevig. Zo kunt u uw gasten altijd een passende boxspring bieden voor hun overnachting in uw gelegenheid. 


Meer informatie of een persoonlijk advies?

Iboxz biedt u diverse mogelijkheden. U kunt online boxsprings bestellen die aan uw wensen en eisen voldoen, maar u kunt ook langskomen in onze showroom. Alle online vermelde tarieven zijn inclusief bezorging, garantie en montage op locatie. U behaalt gegarandeerd meer rendement door te profteren van onze prijsvriendelijke oplossingen. Wilt u meer informatie of een persoonlijk advies over onze hotelbedden? Neemt u dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. U kunt bellen naar 0546 – 76 39 49 of door het online contactformulier in te vullen.