Hulp nodig? Tel: 0546 - 76 39 49

Hoog-Laag bedden

Wat is een hoog laag bed?

Een hoog laag bed is een bed dat in zijn geheel in hoogte verstelbaar is. Dit maakt het in- en uitstappen makkelijker.  In geval van zorg aan huis is een hoog laag bed ook ideaal. Het bed wordt bediend met een draadloze afstandsbediening.

Alle voordelen van een hoog laag bed:

  • Het bed kan versteld worden tot een hoogte van 1.06 meter.
  • Bij zorg aan huis is het grote voordeel hiervan dat het veel minder belastend is voor zorgverleners.
  • En het bed is zonder bukken te verschonen. In de lage stand is het makkelijk om in- en uit bed te stappen.

Onze hoog laad bedden zijn in hoogte verstelbaar

  • Het bed is niet alleen in hoogte verstelbaar, maar ook het hoofd- en voeteneinde zijn onafhankelijk van elkaar elektrisch verstelbaar. Dit zorgt ervoor dat u altijd een comfortabele houding aan kunt nemen voor slapen en zitten.

De Anti-Trendelenburgfunctie

  • Het bed heeft de anti-Trendelenburgfunctie. Dit houdt in dat het mogelijk is om de gehele bedbodem voorover te kantelen. Deze functie kan voordelen hebben bij bepaalde ziektes en aandoeningen. Bijvoorbeeld bij reflux en kortademigheid. Door de anti Trendelenburg houding ligt het bovenlichaam hoger dan het onderlichaam en gaat ademhalen beter. Ook als u last heeft van brandend maagzuur en zure oprispingen (reflux) biedt de anti Trendelenburg houding uitkomst. Doordat de slokdarm dan hoger ligt dan de maag, nemen de klachten af. Dit zorgt voor een betere nachtrust.

Verrijdbaar en deelbaar

  • Het bed is verrijdbaar en deelbaar. Hierdoor is het makkelijker om onder het bed te stofzuigen en/of te dweilen.

De luxueuze uitstraling

  • Het bed ziet er uit als een normale boxspring, waarvan het ene gedeelte een hoog laag bed is en het andere gedeelte een gewone boxspring met als keuze elektrisch verstelbaar of niet.
  • Ook kan het bed uitgevoerd worden met aan beide zijden een hoog laag bed.
  • Het bed is te bestellen in vele kleuren en stoffen, dus helemaal aan te passen aan uw persoonlijke smaak en interieur.

Hoog laag bed zelf uittesten? 

Wilt u de diverse functies van een hoog laag bed zelf ervaren? Neem dan contact met ons op voor een afspraak en kom naar onze showroom.